La mala notícia: només queden 50 dies per gaudir de la neu! Aprofita el final de temporada a Andorra per practicar les activitats d’aventura a la neu que sempre has volgut provar! Les motos de neu, raquetes de neu, el múixing, el tir amb arc, etc. Només per a lectors del nostre blog, aprofita ara el 20% en les activitats de neu amb el codi 20ROCROI.
Hits de fer ràfting al març

Saps per què és molt top venir a fer ràfting a RocRoi al març? T’ho expliquem amb els punts bàsics:
– Aigües braves. Emoció i adrenalina.

Si t’agrada l’emoció i l’adrenalina dels esports d’aventura, és el moment en què gaudiràs més de les aigües braves de la Noguera Pallaresa.
El desglaç i la força amb la qual baixa l’aigua ens permet gaudir de les condicions idònies per practicar el ràfting.
Segons el tram que triïs, els ràpids són més o menys intensos, per exemple:

o Tram de Llavorsí a Rialp 14km

El tram Llavorsí – Rialp és el tram que concentra més ràpids de la Noguera Pallaresa. La primera secció són 4 km molt tranquils a excepció de l’ràpid de “La Rentadora” que és el primer ràpid de classe IV i que està justament sota de les nostres instal·lacions.

Després trobaràs una zona tranquil·la fins quilòmetre 5 on comencen els ràpids més llargs de la Noguera Pallaresa. El “Quatre Llarg” és segurament un dels ràpids més llargs i segurs de tots els rius en els quals es fa ràfting comercial, durant 3 quilòmetres gaudiràs de trens d’onades, d’estrets i rul·los que li faran sentir l’emoció de les aigües braves .

fotografiaROCROI2019 (3)

 

Arribaràs així el Pont de Gulleri que és la meitat de l’recorregut (8 km) ia partir d’aquí a gaudir dels ràpids més intensos, com ‘La Sirga’, ‘L’Illa’, ‘El quatre Espanyol’, fins que s’arriba a el pont de Rialp, (KM11) i des d’aquí a Rialp tenim 3 km tranquils amb algun tren d’onades que ens portaran a el final del nostre recorregut.

o Tram d’Arboló a Collegats 14km

El tram Arboló – Collegats és especialment apte per a famílies que vulguin gaudir d’una activitat segura i divertida. Aquest tram sempre es practica a la tarda, ja que és quan l’aigua arriba amb millors condicions, i discorre per un dels paratges més autèntics de la Noguera Pallaresa en el seu tram final: el “Congost de Collegats”.

Començaràs als peus de l’ermita d’Arboló, situada a la Penya a la població de Gerri de la Sal; ens trobarem alguns ràpids com “La Banana” i passaràs per sota d’un pont romànic que dóna accés a l’espectacular monestir de Santa Maria de Gerri, de l’sXII ..

A el cap de 8 km, t’endinsaràs al congost de Collegats on trobaràs La Plateria, monument natural de què es diu que va inspirar Antoni Gaudí per a la construcció de la Sagrada Família.

El pas de Collegats ens brindarà espectaculars vistes del seu canó, i dos dels barrancs que acaben, el barranc del “Infern” i el barranc de “Sant Pere”. Un lloc de somni envoltats de penya-segats de més de 100 metres.

160726_T3_paisajes_Collegats_SIN AUTO (18)

 

– Menys aglomeració de gent

La primavera és l’època en què les condicions del riu són millors i, a més, no hi ha excessiva aglomeració de client a la base, així gaudiràs d’una experiència molt més personalitzada.
Els nostres monitors comencen la baixada amb una breu explicació de la baixada i la tècnica de la remada quan practiques el ràfting.
Recomanem escollir dissabte al matí a les 11h30 o diumenge al matí a les 11h30 quan la caloreta de el sol escalfa i la baixada es fa més agradable.


– Primavera trompetera. ¡Sol, neu, excursions i ràfting!

La primavera és una de les millors (per no dir la millor) temporada per venir al Pallars. Podràs practicar des d’esports de neu i activitats d’aventura a la neu com ràfting, sortides, excursions per la muntanya amb una temperatura ideal per gaudir a el màxim de Pirineu.
El sol de primavera escalfa, però alhora tens neu els pics i en les pistes i podràs sortir a passejar amb la família, amics, gossos, o amb qui tu vulguis!
No et pots perdre l’oportunitat de venir i gaudir d’Pirineu de Lleida aquesta primavera!