GRUPS AVENTURA

AVENTURA, NATURA Y CULTURA

Assua Receptiu es especialista en sortides d’aventura, natura i cultura al Pirineu de Lleida per a estudiants.

Organitzem sortides des d’una nit fins a una setmana, on gaudeixen de combinar uns dies amb els seus companys i mestres realitzant activitats en grup al mateix temps que gaudeixen de la natura, de l’esport i tradicions del Pirineu. Hi ha opcions per a tots des d’allotjaments en cases rurals, albergs, aparthotel, hotels i càmping, amb activitats adeqüades a cada edat o cada curs. Com per exemple: diferents itineraris interpretatius al Parc Nacional d’Aigüestortes i Sant Maurici, diferents trams de ràfting, la nostra activitat reina, excursions a cavall, passejos en canoes, barranquisme i diferents circuits al parc acrobàtic.

Tot sempre combinat amb visites culturals com:

Tallers de bitlles

Museu dels Pastors

Les salines de Gerri de la Sal

Numeroses esglésies

Monestirs Romànics de la zona

Les visites guiades sempre son amb professionals del sector com els guies del Parc Natural de l’Alt Pirineu, igual que les activitats aquàtiques i terrestres sempre amb professionals de la conducció d’activitats fisicoesportives en el Medi Natural.

Sortides valides per  a escoles, instituts, cicles formatius i universitaris. Hi ha l’opció de realitzar les activitats en anglès i tenir serveis d’acompanyament per part de monitors fora d’horari de les activitats contractades en els programes.

ELS NOSTRES PROGRAMES  INCLOUEN:

Allotjament

Transport

Activitats i visites escollides

Material per les activitats

 Assegurança en viatge amb RC per alumnes i professors. 

ASSUA VIATGES AL TEU ABAST

Estem a la seva disposició a l’Agència Àssua Viatges, on l’atendrem personalment

  • Dilluns – Divendres de  8:30h a les 15: 00h

CONTACTA